Zahtjevi za obračun čuvanja mjesta, bolničkog liječenja i godišnjeg odmora

 

OBRAČUN ČUVANJA MJESTA 

Temeljem članka 23. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Požega, molimo Vas da pri prijavi čuvanja mjesta poštujete dolje navedeni postupak:

1.      Ispuniti Zahtjev za obračun čuvanja mjesta (docovdje možete preuzeti dokument ili osobno u upravi vrtića – Rudinska 8)

2.      Prije početka mjeseca za koji prijavljujete čuvanje mjesta, predati ispunjen Zahtjev osobno u računovodstvo ili skenirani Zahtjev poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

OBRAČUN BOLNIČKOG LIJEČENJA

Temeljem članka 23. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Požega, molimo Vas da pri prijavi bolničkog liječenja djeteta  poštujete dolje navedeni postupak:

1.      Ispuniti Zahtjev za obračun bolničkog liječenja (docovdje možete preuzeti dokument ili osobno u upravi vrtića – Rudinska 8)

       2.      Predati ispunjen Zahtjev osobno u računovodstvo ili skenirani Zahtjev poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

OBRAČUN GODIŠNJEG ODMORA

Temeljem članka 23. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Požega, molimo Vas da pri prijavi godišnjeg odmora poštujete dolje navedeni postupak:

1.      Ispuniti Zahtjev za obračun godišnjeg odmora (docovdje možete preuzeti dokument ili osobno u upravi vrtića – Rudinska 8)

       2.      Prije početka mjeseca za koji prijavljujete godišnji odmor, predati ispunjen Zahtjev osobno u računovodstvo ili skenirani Zahtjev poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.